Behandelingen

 

Pedicure

Specialistische technieken

Manicure

Pedicure

Volledige behandeling
Omvat desinfectie, nagels knippen, nagelomgeving verzorgen, eelt- en likdoornverwijdering, kloven behandelen, schimmelnagelbehandeling, evt ingegroeide nagelbehandeling, en voetincremen.

€32,50

Deelbehandeling
Omvat één probleemzone, bijvoorbeeld het knippen van nagels, het behandelen van een ingroeiende nagel, het verwijderen van eelt, kloven en likdoorns en het behandelen van schimmelnagels.

€25

Ambulante behandelingen

€34, per gereden km buiten Vroomshoop €0,20 extra

Volledige behandeling i.c.m. gellak voeten

Omvat standaard pedicure behandeling, vervolgens worden de nagels met de door u uitgekozen gellak gelakt. Deze lak wordt onder de UV-LED lamp uitgehard en blijft 3 a 4 weken moeiteloos zitten.

€55

Specialistische technieken

Nagelbeugel
Omvat het desinfecteren van de voeten, een probleemanalyse, nagelvoorbereiding, plaatsing van de nagelbeugel. 

€27,50

Orthese

Omvat het desinfecteren van de voeten, probleemanalyse, het maken van de orthese, eventuele aanpassingen aan de orthese.

€27,50

Nagelreparatie

Omvat het desinfecteren van de voeten, voorbereiden van de nagel, aanbrengen van de primer, aanbrengen van het product, afwerken van de nagel.

€22,50

Manicure

Manicure behandeling

Omvat het desinfecteren van de huid, het terugduwen van nagelriemen en eventueel het verwijderen van dode huid/nagelriemen, het vijlen en polijsten van de nagels, nagelolie, en een korte handmassage met handcrème.

€22,50

Gellak handen

Omvat het desinfecteren van de huid, het verzorgen van nagelriemen, vijlen van de nagels, aanbrengen van primer, basecoat, twee lagen gellak, topcoat en nagelolie.

€27,50

Kunstnagels

Omvat het desinfecteren van de huid, verzorgen van nagelriemen, vijlen en eventueel verlengen van de nagels, voorbereiden van de nagels, aanbrengen van primer, basecoat, kunstproduct, gellak naar keuze met eventuele nailart, topcoat en nagelolie.

€55

Opvulbehandeling binnen 4 weken

Omvat het desinfecteren van de huid, het eventueel verwijderen van oud product, het aanbrengen van nieuw product, gellak naar keuze, topcoat en nagelolie.

€47,50

verwen een ander